Bel-ons-0756415454

                  Wij helpen u graag:  

075 - 641 54 54

Uitlaat vervangen & lassen

075 641 54 54

Start tarief € 35,-

Uitlaat lassen

Factoren:

  1. Waar zit de roest? Elke locatie heeft een ander kostenplaatje. Soms zit er op 1 plek roest maar is het wel verspreid over 3 verschillende onderdelen aan de carosserie. In dat soort 3 punts reparaties zit veel meer tijd en materiaal.

  2. Hoe groot is de roest? Een grotere plek kost meer tijd en materiaal.

  3. Kun je er gemakkelijk bij komen? Bij moeilijk bereikbare plekken moet veel gedemonteerd worden voor je aan het  verwijderen van de roest en het lassen kan beginnen. Er is veel ruimte nodig om roest te kunnen wegslijpen en netjes te kunnen lassen zonder de rest van de auto te beschadigen. De voorbereiding is soms meer werk dan het lassen zelf.

  4. Wat voor plaatwerk is er nodig? Is reparatieplaatwerk leverbaar? Of moet het op maat gemaakt worden? Reparatieplaatwerk kost geld, maatwerk kost meer tijd.

  5. Hoe moet het afgewerkt worden? Low budget maar wel goed voor APK of een volledige restauratie? Een snelle reparatie waarmee uw auto wél door de APK komt, heeft niet mijn voorkeur maar is het goedkoopste. Bij een restauratie verwijder ik de roest volledig. Daarna las ik de reparatie zonder dat dit nog zichtbaar is. Dit is natuurlijk het mooiste, maar ook een stuk duurder. Ongeacht uw keuze bescherm ik laswerk altijd tegen roest met een epoxy primer en/of een eindlak of tectyl.

Helaas zijn veel auto’s erg roestgevoelig. Met name oudere auto’s en oldtimers hebben last van roest. Door de roest verliest de carrosserie haar stevigheid en neemt het dragend vermogen van een auto flink af. Dit kan tot zeer onveilige situaties leiden en het is daarom niet voor niets dat teveel roest leidt tot APK-afkeur.

gallery/uitlaat_lassen_qualitymotors_garage_wormer

Veelgestelde vragen:

Vraag: .........................

Antwoord: .................

Vraag: .........................

Antwoord: .................

Kostenplaatje

  • Starttarief is €35 voor de eerste 30min
  • Vervolgtarief is €45 exclusief 21% btw per uur.
  • Exclusief eventueel gebruik van materialen zoals; Flexibele uitlaatstukken of een nieuwe demper.

*Die hierboven aangegeven prijs is een indicatie prijs en we behouden het recht om prijswijzigingen door te voeren mede of door het uitvoeren van andere of bijkomende werkzaamheden. Verder behouden we het recht op prijswijziging door het genoodzaakt zijn alternatieve onderdelen te gebruiken door lever fouten of vertragingen. Elk voertuig is uniek en de hierboven vernoemde prijzen zijn bedoel om u een idee te gegeven van wat het u ongeveer gaat kosten, voor een definitieve prijs kunt u het best direct contact met ons opnemen.

"al uw voertuigen laten onderhouden onder één dak"