Bel-ons-0756415454

                                   Wij helpen u graag:

                                           075 -641 54 

Scooter onderhoud & reparatie

De scooter is een motorisch voertuig en is dan ook onderhevig aan slijtage. Daarom is het van belang dat u het onderhoud tijdig regelt. Verzuimt u het onderhoud dan jaagt u zich later op kosten. Erger nog, u brengt zichzelf onnodig in gevaar.

 

De eerste beurt is heel belangrijk. Deze moet tussen de eerste 300 en 500 km plaatsvinden. Tijdens de eerste servicebeurt worden onder andere de motorolie en de transmissieolie vervangen. Alle bewegende onderdelen worden op de juiste smering nagelopen.

 

Servicebeurten

Onderstaande tabel is een indicatie welk onderhoud er bij een bepaalde kilometerstand moet plaatsvinden om je scooter in optimale conditie te houden. Uiteraard kunnen de kilometerstanden afwijken omdat nu eenmaal niet elke scooter dezelfde belasting te verwerken krijgt. Onderhoudskosten zitten niet inbegrepen in verkoop.

 
Kymcodokter.nl - Kymco-onderdelen specialist

PARTNERS:

~Uw scooter, motor en auto bij één bedrijf laten onderhouden?

Kymcodokter.nl:  Is de specialist in kymco onderdelen, alle onderdelen van het merk KYMCO tegen de laagste prijs!

Veel gestelde vragen algemeen

ANTWOORD: Er zijn verschillende soorten servicebeurten! 1) De grote onderhoudsbeurt, 2) De kleine onderhoudsbeurt & 3) De olieservice! Wat belangrijk is om aan te houden is dan in ieder geval om optimale prestatie en levensduur uit uw scooter te benutten u om de 3.000km minimaal een olieservice doet en het liefst een kleine beurt! Verder is het belangrijk dat u elke 6.000 kilometer een grote onderhoudsbeurt doet! Hier meer informatie over de kleine en grote beurt! 

VRAAG: Om de hoeveel kilometer moet mijn scooter geserviced worden?

Het onderhoud van de scooter

De eerste onderhoudsbeurt