het uitvoeren van een complete motorblokrevisie voor hun bromfiets:

Wanneer de motor van uw bromfiets een flinke reparatie of restauratie nodig heeft, kan een complete motorblokrevisie nodig zijn. Dit is wat u moet weten over deze uitgebreide service:

Beoordeling: Onze ervaren technici zullen de staat van het motorblok van uw bromfiets zorgvuldig beoordelen om de omvang van de benodigde reparaties te bepalen. Dit omvat het inspecteren van de cilinders, zuigers, krukas en andere interne componenten.

Demontage: De motor wordt gedemonteerd, waarbij elk onderdeel zorgvuldig wordt verwijderd en geïnspecteerd op slijtage, schade of storing. Dit stelt ons in staat om te identificeren welke onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden.

Reiniging: Alle motoronderdelen ondergaan een grondige reiniging om vuil, puin en oude smeermiddelen te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat het motorblok vrij is van verontreinigingen en een schoon oppervlak biedt voor hermontage.

Vervanging en reparatie: alle beschadigde of versleten onderdelen die tijdens de inspectie worden geïdentificeerd, worden vervangen of gerepareerd met onderdelen van hoge kwaliteit. Dit kunnen zuigers, ringen, lagers, pakkingen, afdichtingen en timingcomponenten zijn.

Bewerking: In sommige gevallen moet het motorblok worden bewerkt om de juiste spelingen en oppervlakteafwerkingen te herstellen. Dit proces kan betrekking hebben op het honen van de cilinder, het opnieuw opduiken van de cilinderkop of het uitlijnen van de krukas.

Hermontage: Zodra alle noodzakelijke reparaties en vervangingen zijn voltooid, wordt de motor zorgvuldig weer in elkaar gezet met behulp van de juiste koppelspecificaties en technieken. Dit zorgt voor een goede pasvorm en functionaliteit.

Testen en tunen: Na montage wordt de motor grondig getest om optimale prestaties te garanderen. Onze technici zullen controles uitvoeren op compressie, oliedruk en algehele functionaliteit. Afstemmingsaanpassingen kunnen worden gemaakt om te zorgen voor een goed brandstof-luchtmengsel en ontstekingstijdstip.

Garantie: Wij staan achter ons werk en onze motorblokrevisieservice kan een garantie bevatten om u gemoedsrust te bieden.

Door de revisie van het motorblok van uw bromfiets toe te vertrouwen aan onze bekwame technici, kunt u een uitgebreid herstel van de prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van uw motor verwachten. Neem vandaag nog contact met ons op om een beoordeling in te plannen en de specifieke behoeften van de motor van uw bromfiets te bespreken.