Over ons

Qualitymotors.nl is een familie bedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is in de onderhoud en reparatie van voertuigen branche. Deze langdurige ervaring gepaard met een passie voor ons vak heeft er naar geleid dat we ons zelf als gerenommeerde naam in de lokale industrie hebben kunnen vestigen.
Heel veel plezier in ons vak!
Als u niet gepassioneerd bent in wat u doet, waarom zou u het überhaupt doen?
Damiaan Miller
Sales & Planning
Met jaren ervaring in de inkoop en verkoop van goederen waaronder voertuigen zal ik mijn uiterste best doen om u van dienst te zijn.
Kristiaan Miller
Hoofdmonteur
Met een enorme passie voor techniek en een jarenlange opgebouwde praktijk ervaring weet ik over al wel een oplossing voor!
R. de Wit
Reparatie & Sales ondersteuning
Meer dan 35 jaar ervaring als ondernemer sta ik met vertrouwen achter mijn werk!
Mark Zweerders
Stagaire
In opleiding als hoofdmonteur vind ik het ontzettend leuk om in deze branche actief te zijn. Werken bij een bedrijf zoals Qualitymotors bied mij een veelzijdigheid aan die ik bij andere bedrijven niet terug vindt. De kennis die ik hier op doe is goud waard!
Reparatie van Auto, Motor & Scooter

Wij van Qualitymotors.nl zijn van alle markten thuis. We onderhouden en repareren voertuigen van meer dan 50+ merken en hebben uitgebreide kennis en vakmanschap binnen huis.

Auto reparatie diagnostiek
Uitlezen & diagnose maken
Autodiagnostiek is het proces waarbij gespecialiseerde hulpmiddelen en apparatuur worden gebruikt om problemen en storingen in de systemen en componenten van een voertuig te identificeren. Dit houdt meestal in dat de boordcomputer van het voertuig wordt aangesloten op een diagnostisch hulpmiddel, dat vervolgens foutcodes en andere diagnostische informatie kan lezen. Door deze gegevens te analyseren, kunnen monteurs en technici de oorzaak van problemen opsporen en noodzakelijke reparaties of vervangingen uitvoeren. Autodiagnostiek kan ervoor zorgen dat een voertuig efficiënt en veilig rijdt, en kan autobezitters ook tijd en geld besparen door potentiële problemen op te sporen voordat ze grote problemen worden.
VOERTUIG REPARATIE
Koppeling, koppakking & meer
Autoreparaties verwijzen naar het proces van het repareren of vervangen van beschadigde of versleten onderdelen in een voertuig. Deze componenten kunnen van alles zijn, van de motor en transmissie tot de remmen, ophanging en het elektrische systeem. Reparatiewerkzaamheden kunnen eenvoudige taken omvatten, zoals het verversen van de olie en filters, of meer complexe taken, zoals het vervangen van een beschadigde transmissie of het repareren van een defect elektrisch systeem. Over het algemeen zijn autoreparaties nodig om de prestaties, veiligheid en levensduur van een voertuig te behouden. Regelmatig onderhoud en snelle reparaties kunnen ook helpen om later duurdere reparaties te voorkomen.
(APK) KEUREN
APK, aankoop & meer!
Een auto APK (Rijksdienst voor het Wegverkeer) is een jaarlijkse test die alle voertuigen in het NL die ouder zijn dan drie jaar moeten ondergaan om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste veiligheids- en milieunormen. Tijdens de test zal een getrainde technicus de remmen, ophanging, besturing, verlichting en emissiesystemen van het voertuig onderzoeken om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de wettelijke vereisten. Als er problemen worden gevonden, zal het voertuig de test niet doorstaan en moet het worden gerepareerd voordat het opnieuw kan worden getest en legaal op de weg kan worden gereden. De APK is ontworpen om de veiligheids- en milieunormen van voertuigen op Nederlandse wegen te helpen waarborgen, en het niet hebben van een geldig APK-certificaat kan leiden tot boetes en zelfs wettelijke straffen.
ONDERHOUDSPLAN
Goed onderhoud is behoud
Auto-onderhoud verwijst naar het regelmatige onderhoud en de zorg van een voertuig om ervoor te zorgen dat het soepel en veilig rijdt. Denk hierbij aan taken als het verversen van de olie, het vervangen van filters, het controleren en vervangen van versleten banden, het inspecteren van de remmen en het onderhouden van de elektrische en koelsystemen. Regelmatig onderhoud kan storingen helpen voorkomen en de levensduur van een voertuig verlengen. Het biedt technici ook de mogelijkheid om potentiële problemen te identificeren voordat ze grote problemen worden. Autobezitters kunnen de door de fabrikant aanbevolen onderhoudsschema’s volgen of een gekwalificeerde monteur raadplegen om het beste onderhoudsplan voor hun voertuig te bepalen.
OOK INFORMEREN
DE JUISTE BANDENSPANNING
Goede communicatie is essentieel voor het opbouwen en onderhouden van een goede klantrelatie in elk bedrijf, ook in de auto-industrie. Duidelijke en effectieve communicatie tussen een klant en een monteur kan ervoor zorgen dat aan de behoeften en verwachtingen van de klant wordt voldaan en dat de monteur een goed begrip heeft van de problemen van het voertuig en de noodzakelijke reparaties. Goede communicatie kan ook helpen misverstanden en fouten te voorkomen, en biedt de klant de mogelijkheid om vragen te stellen en een beter begrip van het reparatieproces te krijgen. Bovendien kunnen regelmatige communicatie en updates helpen om vertrouwen op te bouwen tussen de klant en de monteur, wat leidt tot een sterkere en positievere langetermijnrelatie.
NA CONTROLE
Secuur te werk gaan
Het controleren van ons eigen werk is een essentieel onderdeel van het waarborgen van werk van goede kwaliteit op elk gebied, inclusief de auto-industrie. Het omvat het beoordelen van uw werk om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de vereiste normen en specificaties en dat er geen fouten of weglatingen zijn. Dit proces helpt bij het identificeren en corrigeren van eventuele fouten of vergissingen die mogelijk zijn gemist tijdens het eerste werk, en zorgt ervoor dat het eindproduct van de hoogst mogelijke kwaliteit is.