W
elkom op onze auto-onderhoudsservice pagina! Hier willen we u alle informatie geven die u nodig heeft over auto-onderhoud en de diensten die we aanbieden. Auto-onderhoud is een essentieel onderdeel om uw voertuig soepel te laten rijden en storingen te voorkomen. Regelmatig onderhoud kan u op de lange termijn ook geld besparen door dure reparaties te voorkomen en de levensduur van uw auto te verlengen.

Tijdens de grote onderhoudsbeurt aan een benzineauto vervangen we het volgende:

  • Motorolie en oliefilter: De motorolie en het oliefilter worden vervangen om ervoor te zorgen dat de motor goed wordt gesmeerd en om eventuele verontreinigingen te verwijderen.
  • Luchtfilter: Het luchtfilter wordt vervangen om ervoor te zorgen dat er schone lucht in de motor stroomt en om de prestaties en het brandstofverbruik te verbeteren.
  • Bougies: De bougies worden vervangen om een goede ontsteking en brandstofzuinigheid te garanderen.
  • Brandstoffilter: Het brandstoffilter wordt vervangen om ervoor te zorgen dat er schone brandstof in de motor stroomt en om de prestaties en het brandstofverbruik te verbeteren.
  • Remvloeistof: De remvloeistof wordt gespoeld en vervangen om ervoor te zorgen dat de remmen goed functioneren en om corrosie te voorkomen.
  • Koelvloeistof: De koelvloeistof wordt gespoeld en vervangen om oververhitting van de motor en corrosie te voorkomen.
  • Riemen en slangen: De riemen en slangen worden geïnspecteerd en indien nodig vervangen om motorschade te voorkomen en een goede werking te garanderen.
  • Accu: De accu wordt getest en indien nodig vervangen om startproblemen te voorkomen.
  • Ophangings- en stuurcomponenten: De ophangings- en stuurcomponenten worden geïnspecteerd en indien nodig vervangen om een goede wegligging en veiligheid te garanderen.

Al met al zorgt een grote onderhoudsbeurt ervoor dat de auto soepel en efficiënt rijdt, terwijl ook toekomstige problemen worden voorkomen en de veiligheid op de weg wordt gegarandeerd.

Grote onderhoudsbeurt auto

De controlepunten die we naast het vervangen van de benodigdheden ook inspecteren tijdens de onderhoudsbeurt:

Reminspecties: Regelmatige reminspecties zijn essentieel om ervoor te zorgen dat het remsysteem van uw auto in goede staat verkeert. Wij raden aan om minimaal één keer per jaar uw remmen te laten controleren.

Bandenwissels en inspecties: Regelmatige bandenwissels en -inspecties kunnen de levensduur van uw banden helpen verlengen en het rijgedrag en de prestaties van uw auto verbeteren. We raden aan om uw banden elke 15.000 tot 20.000 kilometer te wisselen.

Vloeistofcontroles en bijvullen: Regelmatige vloeistofcontroles en bijvullen zijn nodig om ervoor te zorgen dat de vloeistoffen van uw auto op het juiste niveau zijn. Dit omvat uw motorolie, koelvloeistof, transmissievloeistof en remvloeistof.

Inspectie en vervanging van de batterij: de batterij van uw auto is essentieel voor het starten van uw voertuig en het voeden van de elektrische componenten. Wij raden aan om uw batterij minimaal één keer per jaar te laten controleren en elke 3 tot 5 jaar te laten vervangen.

Regelmatig auto-onderhoud kan ervoor zorgen dat uw voertuig soepel blijft rijden en dure reparaties later voorkomen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende auto-onderhoudsafspraak te plannen en ervaar de gemoedsrust die gepaard gaat met een goed onderhouden voertuig.

Bij onze auto-onderhoudsdienst gebruiken we ultramoderne apparatuur en ervaren technici om u een hoogwaardige service te bieden. We bieden ook concurrerende prijzen en transparante communicatie, zodat u precies weet welke diensten u krijgt en hoeveel ze kosten.